‘Çoruhözü sorun olmaktan çıkacak'

‘Çoruhözü sorun olmaktan çıkacak

(Devlet Su İşleri) DSİ 5'nci Bölge Müdürü Murat Uca, Kırıkkale Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı'yı ziyaret etti. Uca ile birlikte Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı Çoruhözü deresinde incelemelerde bulundu.

MEHMET SAYGILI’YI ZİYARET ETTİ

DSİ 5’nci Bölge Müdürü Murat Uca yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak üzere, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ziyaret etti. Ziyaret sonrasında Çoruhözü deresi incelendi. Derenin programa alındığını ve takipçisi olduklarını ifade eden Bölge Müdürü Uca, konunun kısa zamanda çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

ÇORUHÖZÜ ŞEHRİN SORUNU

Saygılı ise Çoruhözünün şehrin sorunu olduğunu ve bu konuda ilk günden itibaren çalışma yapıldığını söyledi. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı konuşmasının devamında, “Çoruhözü Deresi DSİ programına alındı. Bir bölümünün temizlik çalışmaları tamamlanıyor. Bu çalışmaların tamamlanması ile birlikte, Kırıkkale Belediyesi olarak bu Öz’ün güvenliğini sağlayacağız. Yani etrafına korkuluk yapılacak. Daha sonra gerekli ışıklandırma ve iyileştirme çalışmalarını tamamlayacağız” diye konuştu. 



İLHAT
1.01.2015 22:15:36
DSİ MÜDÜRLÜĞÜ NE İŞE YARIYOR ACABA. SANAYİ MAH.DEKİ SEL KANALLARI PİSLİK DOLU. SEL GELSE KANALLAR İŞE YARAMAYACAK.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü